Vlaggen mast 6 meter

Vlaggen mast 6 meter

Excl. BTW al vanaf 27,50

Artikelnummer: BV-2010.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hang de vlag maar uit!

Iets te vieren? Een verjaardag, Koningsdag, geslaagd? Vrolijk uw evenement of feest feestelijk op met beachvlaggen of hijs de vlag aan een van onze vlaggenmasten. Met een wapperende vlag of vaandel kunt u gewoon uw feest vrolijk aankleden of ze gebruiken als reclamevlaggen.

Kan ik de vlaggenmast overal plaatsen?

Deze vlaggenmasten zijn gemakkelijk te plaatsen door met een grondboor een gat in de grond te boren waar u dan de vlaggenmast in plaatst. Heeft u echter een verhard terrein en wilt u toch de vlaggenmasten plaatsen dan is dat mogelijk door bij ons contragewichten te huren. Hier zit een speciale buis in gegoten waar u de vlaggenmast eenvoudig in kan plaatsen. Zo dient het contragewicht als vlaggenstokhouder.

Kan ik ook vlaggen bestellen bij Withagen-attractieverhuur?

Zou u ook graag de Nederlandse vlag of bijvoorbeeld de Belgische vlag laten wapperen maar heeft u zelf deze vlaggen niet in bezit? Neem dan contact op met Withagen-attractieverhuur. Tegen meerprijs zijn bepaalde vlaggen bij ons te huur. Ook hebben wij een kleine drievoudige vlaggenhouder die u ook binnen kunt plaatsen. Deze halstandaard hoeft ook niet ingegraven te worden. U slaagt bij ons met vlag en wimpel!

Extra informatie

Diameter in cm

6

Hoogte in cm

600

Transport Gewicht

8 ½ KG

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding