Abraham op motor

Abraham op motor

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

Abraham op motor huren

Wanneer een man 50 jaar wordt is dit natuurlijk een reden voor een feestje. Hoe kun je de Abraham beter verrassen dan door een opblaasbare Abraham pop te huren? Of je nu een vriend, collega, vader of man wilt verrassen op originele wijze, met een Abraham pop plaats je eenvoudig een prachtige blikvanger op een plek naar keuze. Rijdt jouw Abraham regelmatig op zijn motor rond? Dan is deze Abraham pop op motorperfect! Uiteraard hebben wij de Abraham motor pop ook in een Sarah variant. 

Eenvoudig op te zetten Abraham pop

Een Abraham pop huren is niet moeilijk. Je kunt deze zelf afhalen in Bergen op Zoom of je laat de pop bezorgen op de gewenste locatie. Een blower, haringen, haspel en alles wat je nodig hebt om de pop op te zetten wordt meegeleverd en dankzij de handleiding zet je de Abraham op motor opblaaspop in slechts enkele minuten op.

Groot assortiment Abraham en Sarah poppen

Bij Withagen-attractieverhuur vind je een groot assortiment aan Abraham en Sarah poppen. Zo vind je voor elk Abraham feest de geschikte Abraham blikvanger. Huur bijvoorbeeld een Abraham met bierpul voor de man die van bier houdt of een Abraham met stok om de jarige duidelijk te maken dat hij nu halverwege de 100 is. Als je een Abraham pop wilt huren als verassing zorgen wij uiteraard dat de jarige van niks weet en de verrassing van de Abraham pop nog groter is!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

300

Breedte in cm

125

Hoogte in cm

225

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

10 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding