Boerin Sara

Boerin Sara

Excl. BTW al vanaf 49,59

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26
x 6.61

Boerin Sara huren

Houdt jouw collega of vriendin van het leven op het platteland? Is jouw moeder of vrouw altijd bezig in de tuin? Dan is voor haar 50e verjaardag deze boerin Sara een heel toepasselijke sarapop! Want als een vrouw 50 jaar wordt kan dit natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Deze opblaasbare Sarah pop huren is dan een eenvoudige manier om aan de buurt te laten zien dat er een vrouw 50 jaar wordt.

Sara blikvanger opzetten

Als je hebt besloten een sara pop te huren kun je deze eenvoudig bestellen via de website. De makkelijkste optie is om de sarapop op te halen in Bergen op Zoom en deze zelf op te zetten. De Sara feestfiguur wordt geleverd in een handige transportzak met duidelijke handleiding zodat je in slechts enkele minuten de Sara kunt verrassen met deze Sarah opblaaspop.

Blikvangers voor elke gelegenheid

Bij Withagen-attractieverhuur vind je een groot assortiment aan blikvangers voor diverse levensgebeurtenissen en thema’s. Zo hebben we niet alleeen de leukste Sarah en Abraham poppen maar ook bijvoorbeeld een opblaasbare kerstmanvoor een themafeest of om de winkelstraten tijdens de kerstdagen leuk aan te kleden.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

1

Leeftijd tot

99

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

150

Breedte in cm

200

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500W

Afmeting transport L x B x H

120 x 60 x 60 cm

Transport Gewicht

8 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

etui met 8 x haring en hamer

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt

Download de handleiding