Giraf met baby

Giraf met baby

Excl. BTW al vanaf 49,59

Artikelnummer: BV-2018.01 Categorieën: , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 8.26

Hoera, een geboorte!

Is er bij u een baby geboren en wilt u de geboorte van uw zoon of dochter op leuke en unieke wijze wereldkundig maken? Kies dan eens voor een giraffe in plaats van een ooievaar! Er wordt wel gezegd dat de ooievaar de baby brengt maar als de baby er al is kan deze toch veel meer plezier hebben met een giraf als blikvanger?

Net als Dikkertje Dap

Glijden van zo’n lange giraffennek is wat niet alleen Dikkertje Dap graag wilde proberen maar iets waar veel kinderen wel eens van hebben gedroomd. Deze baby hangt dan ook stevig aan de nek van deze giraf en begroet voorbijgangers met een vrolijke lach.

Alles voor de geboorte

Bij Withagen-attractieverhuur huur je niet alleen de leukste blikvangers en geboorteborden. Je kunt bij ons ook terecht voor statafels en speciale statafelrokken voor de geboorte van een meisje of de geboorte van een jongen. Kortom, voor alles wat u nodig heeft om de geboorte van uw kind goed te vieren kunt u terecht bij Withagen-attractieverhuur.

Extra informatie

Aantal personen opbouw

2

Opbouw tijd

30 minuten

Lengte in cm

260

Breedte in cm

190

Hoogte in cm

400

Spanning in volt

230 volt

Afmeting transport L x B x H

60x60x50 cm

Transport Gewicht

6 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1x Blower 480 Watt