Statafelrok Hoera een meisje

Statafelrok Hoera een meisje

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: TS-2017.10 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Hoera een meisje!

De geboorte van een (klein)dochter is iets wat goed gevierd moet worden! Het is altijd weer bijzonder dat een baby gezond op de wereld komt. Geen wonder dat iedereen wil komen kijken naar de baby. En voor de geboorte is er al de nodige voorpret tijdens de babyshower. Alle vrienden en vriendinnen komen samen om de komst van een baby te vieren. Een statafel is dan wel zo gemakkelijk om uw gasten toch wat houvast te biedern en een plaats te bieden waar wat drinken op kan staan. Met deze mooie roze statafelrok kun je je gasten stijvol ontvangen en aan iedereen het geslacht van de kleine meteen kenbaar maken. Uiteraard staat het beschuit met muisjes ook op de tafel!

Kijk wat de ooievaar heeft gebracht

Niet alleen het ontvangen van kraamvisite is onderdeel van het geboorte geven. Ook een bord in de tuin, liefst met naam en geslacht van de kleine hoort erbij. Iedereen mag weten dat er een nieuw lid in de familie is en met een bord maak je dit eenvoudig wereldkundig. En bij Withagen-attractieverhuur vind je de leukste geboorteborden zoals het bord met baby op de maan of speciaal voor de Bergenaren een geboortebord in de vorm van een krab. En natuurlijk hebben we ook een enorme opblaasbare ooievaar in ons assortiment.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

107

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend