Stretchrok Feestopdruk

Stretchrok Feestopdruk

Excl. BTW al vanaf 17,50

Artikelnummer: TS-2017.11 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Onmisbaar op elk feest!

Iets te vieren? Dan moet je natuurlijk ook zorgen dat je al die gasten op gepaste wijze kunt ontvangen. Met deze statafelrok in feestthema kleed je jouw feest direct gezellig aan! Aan deze partytafels kunnen jouw gasten heerlijk hangen en genieten van alle lekkere hapjes en drankjes die jij serveert. Met deze extra gezellige feestaankleding wordt jouw feest dus een gegarandeerd succes!

Deze statafelrok maakt het feestelijk

Met een rok om een statafel creëer je direct een heuse partytafel. Met deze vrolijke statafelrok versier je gelijk de ruimte. De ballonnen zijn in vrolijke kleuren en de statafel is prachtig weggewerkt. Volwassenen zullen in feeststemming aan het borrelen slaan en kinderen zullen het gevoel hebben dat ze tussen de ballonnen lopen. Om de feestsfeer helemaal compleet te maken kan je bij Withagen-attractieverhuur naast partytafels ook andere feestaccessoires als ballondecoratie, tenten of een geluidsset huren. Bekijk hiervoor het gehele assortiment.

Partytafel naar eigen ontwerp

Mocht je liever een andere print hebben, of op zoek zijn naar een statafelrok voor een andere gelegenheid dan is het mogelijk een eigen ontwerp aan te leveren of door ons een full color statafelrok te laten ontwerpen die aansluit bij uw wensen. Het is ook mogelijk uw partytafel met ledverlichting uit te rusten en zo voor de donkere uren een leuk feestitem neer te zetten.

Extra informatie

Diameter in cm

94

Hoogte in cm

107

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend