Stoelhoes Stretch Stackchair,Wit

Stoelhoes Stretch Stackchair,Wit

Excl. BTW al vanaf 5,00

Artikelnummer: TS-2017.12 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Waarom een stoelhoes?

Een stackchair stoelhoes is niet alleen een manier om uw stoelen te verfraaien, het laat uw gasten ook zien dat ze kunnen plaatsnemen op een schone zitting. De stackchair stoelhoezen zijn uitwasbaar en als er dus iets gemorst wordt op de stoel kan de stoel snel weer worden teruggebracht in bruikbare toestand door de hoes te wisselen. Bovendien ziet het er natuurlijk fantastisch uit als een hele zaal met dezelfde prachtige witte stackchair stoelhoezen is bekleed. Dit geeft een erg chique uitstraling.

Veel stoelen nodig?

Soms wilt u iets organiseren waarbij er veel gasten een zitplaats willen. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie, een receptie of een nieuwjaarsborrel. Dan is het fijn dat er snel voor iedereen een stoel kan worden geplaatst op de locatie van uw keuze. Met stackchair stoelen kan je snel een hele zaal omtoveren tot vergaderzaal of presentatieruimte. De witte stackchair stoelhoezen zorgen ervoor dat de ruimte een rustige uitstraling krijgt en uw publiek comfortabel kan zitten.

Ook mooi op een bruiloft

Witte hoezen om een stackchair stoel zijn natuurlijk ook erg geschikt voor een bruiloft. Zet uw gasten aan een prachtige tafel bij het bruidspaar op deze witte stoelen. En ook voor de aankleding van het trouwfeest kunt u terecht bij Withagen-attractieverhuur. Kies bijvoorbeeld voor prachtige ballonpilaren en zet de gasten op de foto in onze fotolijst.

Extra informatie

Transport Gewicht

0,90 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend