Fotolijst

Fotolijst

Excl. BTW al vanaf 17,50

Artikelnummer: PM-2017.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

Laat je gasten poseren!

Met deze fotolijst nodig je je gasten uit om op leuke wijze op de foto te gaan! Laat ze de lijst vasthouden en neem een foto om de herinnering aan hun bezoek vast te leggen voor later! De fotolijst is lekker groot dus er kunnen makkelijk meerdere mensen gelijktijdig op de foto! Wil je je gasten uitdagen tot nog gekkere poses of nog originelere foto’s nemen dan kun je ze gekke accessoires geven of een “spraakwolk” met een leuke tekst laten ophouden. Het gat aan de binnenkant van de fotolijst is 59 cm bij 117 cm. 

Wanneer een fotomoment organiseren?

Vooral bij een huwelijk wordt een fotolijst vaak gebruikt om op het trouwfeest de gasten op de foto te krijgen. Maar ook op een housewarming of jubileum is het een erg leuk idee om je gasten in deze fotolijst te laten poseren. Zo kun je na het feest rustig terugkijken wie er langsgekomen zijn. Bovendien zorgt een fotolijst voor een hoop hilariteit en leuke gesprekken dus een fotolijst huren is altijd een leuk idee om een feestje op gang te krijgen.

Nog uitgebreidere ontvangst?

Wil je niet alleen een fotolijst maar een complete ontvangst kun je nog een stapje verder gaan en de rode loper uitleggen of kiezen voor het groot gastenboek.

Extra informatie

Lengte in cm

145

Breedte in cm

86

Hoogte in cm

12

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend