Garderoberek met 40 stuks kledinghangers

Garderoberek met 40 stuks kledinghangers

Excl. BTW al vanaf 17,50

Artikelnummer: PM-2013.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Garderoberek huren?

Bij Withagen-attractieverhuur kun je een garderobe rek huren. Het garderoberek wordt standaard geleverd met 40 kledinghangers. De kledinghangers zitten in een handige standaard waardoor je 40 stuks eenvoudig kunt vervoeren. Met dit garderoberek kun je de jassen van bezoekers netjes ophangen en raken er geen jassen kwijt. Je kunt via ons ook garderobetickets aanschaffen. Zo kun je de jas altijd weer aan de juiste eigenaar teruggeven.

Ophalen of bezorgen?

Afhankelijk van hoeveel garderoberekken je nodig hebt is het laten bezorgen misschien de makkelijkste optie. Maar elk garderoberek is geheel demontabel waardoor het zelfs in een personen auto te vervoeren is. Je kunt dus ook ervoor kiezen om de garderoberekken zelf af te halen. Zo spaar je bezorgkosten uit! Onder dit kledingrek zitten ook wieltjes. Aan de onderkant is het garderoberek voorzien van een stang waardoor het extra stevig is. Dit maakt het ook mogelijk om het te gebruiken als kledingrek op een rommelmarkt of braderie.

Hang je schoenen op!

Aan een garderoberek hang je natuurlijk jassen of kleding op. Maar wanneer kinderen hun schoenen uit moeten doen geeft dit vaak een enorme berg met schoenen tot gevolg en dan is het dus lastig om de juiste schoen weer terug te vinden. Kijk dan eens naar onze oplossing voor dit probleem. Het schoenen opbergrek.

Extra informatie

Lengte in cm

175

Breedte in cm

50

Hoogte in cm

170

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend