Kroonluchter

Kroonluchter

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: PM-2015.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

Bijzondere verlichting

Als je op zoek bent naar de juiste verlichting voor jouw evenement heb je de keuze uit veel verschillende lichtbronnen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een TL-balk, een bouwlamp, een gewone hanglamp met daarin een gloeilamp, of je gasten allemaal een eigen zaklamp of hoofdlamp geven. Maar wil je iets echt bijzonders dan moet je een kroonluchter huren! Met een kroonluchter verlicht je jouw evenement op stijvolle wijze.

Een kroonluchter bevestig je zonder moeite!

De kroonluchter werkt gewoon op netstroom en is gemakkelijk te bevestigen. De kroonluchter is voorzien van een eenvoudig ophangsysteem waardoor hij snel hangt aan bijvoorbeeld een balk of buis. Met zijn 3 lichtbronnen geeft de kroonluchter voldoende licht en de kristallen zorgen voor een mooie verspreiding van het licht. De kroonluchter is in hoogte te verstellen voor de beste verlichting in de ruimte.

Ook partymaterialen huur je hier!

Naast springkussens en attracties verhuurt withagen-attractieverhuur ook andere zaken die nodig zijn voor een geslaagd evenement. De categorieën “Tafels en Stoelen” en “Tenten” spreken voor zich. Maar bij Party Materialen vind je nog veel meer handige zaken voor jouw evenement. Denk bijvoorbeeld aan een parasol. Toch iets nodig wat niet op onze site te vinden is? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Extra informatie

Diameter in cm

40

Hoogte in cm

60

Spanning in volt

220 watt

Vermogen in watt

max 3 x 60 watt

Transport Gewicht

3,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend