Schoenen opbergrek

Schoenen opbergrek

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: PM-2018.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Berg je schoenen op!

Je mag natuurlijk niet met schoenen op een springkussen of stormbaan. Maar waar laat je dan de schoenen? Vaak zijn papa’s en mama’s dan degene die op de schoenen van de kinderen moeten passen. Maar het is natuurlijk veel makkelijker als je de schoenen opbergen kunt in een schoenen opbergrek! Dan blijven de linker- en rechterschoen tenminste bij elkaar en belanden niet alle schoenen over het hele terrein.

Super efficiënt opbergsysteem!

Met het schoenen opbergrek kun je 10 paar schoenen boven elkaar opbergen. Per rek kun je zo’n 90 paar schoenen opruimen. Het schoenen opbergrek is bovendien verrijdbaar door de wieltjes die eronder zitten. Zo kan het schoenen opbergrek overal worden neergezet. Zet hem op de rem en het schoenenrek zal op zijn plaats blijven staan.

Maak uw evenement compleet

Bij Withagen-attractieverhuur huur je niet alleen de attracties voor je evenement. Ook voor handige party materialen kun je bij ons terecht. Bied uw gasten aan op hun jas op te hangen aan een garderoberek met kledinghangers of zorg voor wat extra schaduw met een van onze parasols.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Poseren als Sint en PietButton 16 jaar