Kop en schotels 25 stuks

Kop en schotels 25 stuks

Excl. BTW al vanaf 10,00

Artikelnummer: PM-2019.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Koffie uit kop en schotel

Soms zijn er van die momenten dat een kopje koffie er gewoon bij hoort. Maar als je veel gasten hebt is er vaak niet voldoende servies voorradig om iedereen gelijktijdig een kopje koffie aan te bieden. Gelukkig kun je voor dit soort bijzondere gelegenheden extra kopjes en schoteltjes huren.

Het juiste servies voor de gelegenheid

Op een vergadering, reünie , uitvaart of bedrijfsfeest wil je natuurlijk niet alleen dat je gasten voldoende te drinken hebben, je wil ook dat het er goed uitziet. Met een kop en schotel presenteer je koffie stijlvol aan je gasten. Het kopje heeft een inhoud van 15 cl. Bovendien kun je veel sneller al je gasten serveren door alle kop en schotels al klaar te zetten met lepeltje, suiker en melk. Inschenken en uitdelen maar!

Withagen-attractieverhuur heeft meer dan je denkt!

Withagen-attractieverhuur is er niet alleen voor het entertainment en de attracties. Voor ieder evenement denken wij graag met je mee om er een succes van te maken. Zo kun je voor een vergadering of receptie een koffiezetapparaat huren. Zelfs thermoskannen of een complete ijskar vind je in het assortiment.

Extra informatie

Aantal gebruikers tegelijk

25

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

koelkast voor catering