Poffertjesplaat / gas 70 dops

Poffertjesplaat / gas 70 dops

Excl. BTW al vanaf 70,00

Artikelnummer: LT-2012.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 35.00

Maak de lekkerste poffertjes!

Elk kind heeft wel eens poffertjes gegeten. De mini pannenkoekjes die met poedersuiker bedekt zijn zijn een echte lekkernij. Vaak kom je ze tegen op een braderie of rommelmarkt. Maar het lekkerst zijn natuurlijk de poffertjes die je zelf maakt, precies zoals jij wilt! Maak dus je eigen poffertjes met deze 70 dops gas poffertjesplaat.

Waarom de poffertjesplaat huren?

Als je een feest of evenement organiseert wil je natuurlijk ook zorgen voor een heerlijke lekkernij. En poffertjes zijn makkelijk te maken en niet duur! Doordat deze professionele poffertjesplaat op gas bakt zijn de poffertjes ook razendsnel klaar. Onder het onderstel van de poffertjesplaat zitten afneembare poten zodat deze ook gemakkelijk op een marktkraam of een tafel geplaatst kan worden. De poffertjesplaat kan uiteraard met gas geleverd worden. Deze dient dan wel apart besteld te worden.

Smikkelen en smullen…

Niet alleen met de poffertjesplaat kun je gasten van een lekkere traktatie voorzien, in ons assortiment hebben wij vanalles voor de lekkere trek. Van limo clown tot complete oliebollenkraam. Zo hoeven de gasten of bezoekers niet naar huis omdat ze honger of dorst hebben maar blijven ze gezellig op het evenement!

Extra informatie

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

15 minuten

Lengte in cm

70

Breedte in cm

56

Diameter in cm

66

Hoogte in cm

83

Vermogen in watt

Propaangas

Afmeting transport L x B x H

70 x 56 x 83 cm

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding