Koffiezet apparaat 2 kannen

Koffiezet apparaat 2 kannen

Excl. BTW al vanaf 20,00

Artikelnummer: LT-2011.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Koffietijd!

Veel mensen drinken ergens op de dag wel een kop koffie. Of het nu een kop koffie is om mee op te staan, een kop koffie met een koekje ‘s avonds of gewoon een bakkie tussendoor. Koffie helpt veel mensen de dag door. Bovendien wordt koffie, net als thee, geassocieerd met gezelligheid en visite. Er gaat dan ook niets boven vers gezette koffie voor je gasten op je feestje of event. Met dit koffiezetapparaat is het een gemakkelijke klus om je gasten van koffie te voorzien en zo bij te dragen aan de gezelligheid op een evenement.

Koffiezetapparaat met 2 kannen!

Een koffiezetapparaat huren heeft als voordeel dat de capaciteit van deze koffiemachine veel hoger ligt dan het koffiezetapparaat dat mensen thuis gebruiken. Dit koffieapparaat heeft de volgende eigenschappen:

Uurcapaciteit koffie: ±18 liter per uur ±144 kopje

Zetcapaciteit koffie: 1,8 Liter

Zettijd koffie : ±5-6 minuten

Snoer lengte: 1,4 meter

U zet dus in korte tijd veel koffie. En versgezette koffie is altijd het lekkerst!

Alles voor de lekkere trek!

Verwacht u veel mensen tegelijkertijd? Bijvoorbeeld voor een voorstelling, vergadering of lezing? Dan wilt u misschien zorgen dat iedereen bij ontvangst een kopje koffie of thee kan inschenken. Door vooraf thermoskannen te vullen met koffie en thee kan iedereen van tevoren of na afloop een kop koffie of thee drinken. Voor kinderen is er natuurlijk limonade uit het limokonijn dat je ook kunt huren en afhalen in Bergen op Zoom bij Withagen-attractieverhuur.

Extra informatie

Lengte in cm

37

Breedte in cm

19

Hoogte in cm

44

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2250 watt

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding