BBQ vuurschaal

BBQ vuurschaal

Excl. BTW al vanaf 100,00

Artikelnummer: LT-2023.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 10.00

BBQ vuurschaal, nieuw in ons assortiment

Bij Withagen attractieverhuur willen we dat jouw evenement of feest onvergetelijk wordt. Daarom introduceren we met trots de BBQ vuurschaal.

Ervaar ultiem kookplezier met een BBQ vuurschaal

De BBQ vuurschaal is niet zomaar een BBQ: het is een opvallende combinatie van een vuurschaal en een echte barbecue. Met een ruime barbecue ring van 80 cm heb je alle ruimte om te koken, bakken en grillen. Ideaal voor op een feestje om je gasten heerlijke gerechhten te serveren. Daarnaast ziet de BBQ door de ronde plaat er ook erg stijlvol uit.

Veelzijdig en gemakkelijk in gebruik

De BBQ vuurschaal is eenvoudig in gebruik, hier hoef je geen chef kok voor te zijn. De 3 mm dikke gietijzeren bakplaat is perfect voor diverse kooktechnieken, van bakken tot grillen. Of het nu zomer of winter is, de BBQ ring vuurschaal kun je het hele jaar door gebruiken. De vuurschaal, gestookt op hout, straalt een aangename warmte uit, waardoor zelfs koude winteravonden gezellig en warm worden.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

18

Leeftijd tot

100

Opbouw tijd

15 minuten

Diameter in cm

82

Hoogte in cm

100

Transport Gewicht

35 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding