Koffietap

Koffietap

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: GE-2017.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Koffie?!

Nederlanders en Belgen behoren tot de grootste koffiedrinkers ter wereld. Het is dan ook gebruikelijk om gasten een kopje koffie aan te bieden. Wanneer er thuis mensen “een bakkie komen doen” kun je een kan koffie zetten met het koffiezetapparaat of de senseo. Maar op een evenement willen er vaak tientallen mensen gelijktijdig koffie. Hoe geef je die nu allemaal snel een lekkere kop koffie?

Schenk je eigen koffie met de koffietap

Door een goed gevulde koffietap gereed te hebben staan op het moment dat jouw gasten aankomen of jouw bezoekers het terrein op komen kun je in korte tijd veel mensen voorzien van een bakkie pleur, tas koffie of beschaafd kopje koffie. Ook tijdens een vergadering of presentatie kan een koffietap uitkomst bieden. Met onze koffietap zet je in ongeveer een uur zo’n 120 kopjes koffie. De minimale hoeveelheid die je kunt zetten is ongeveer 60 kopjes.

Koffie of thee uitdelen?

Een koffietap huren is slim als je wil zorgen dat iedereen snel koffie kan drinken. Maar dan moet iedereen wel langs de koffietap. Je kunt bij Withagen-attractieverhuur ook een koffie thermoskan huren zodat je bij gasten kunt langsgaan of koffie en thee kunt klaarzetten voor kleinere groepen. Wil je koffie zetten op een evenement kan dit natuurlijk naast met de koffietap ook met een koffiezetapparaat. Dankzij Withagen-attractieverhuur blijft iedereen wakker op uw evenement en kunnen gasten genieten van een lekkere kop koffie.

Extra informatie

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend