Limo-clown

Limo-clown

Excl. BTW al vanaf 50,00

Artikelnummer: LT-2006.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Maak het leuker met deze clown!

Een clown op je feest is natuurlijk altijd leuk. Clowns weten kinderen altijd op de juiste manier te vermaken en zien er dankzij de schmink en gekke kleding altijd erg vrolijk uit. Daarom kun je bij ons een drinkfontein in de vorm van een clown huren! Deze opblaasbare drinkfontein ziet er niet alleen leuk uit maar hij maakt drinken inschenken voor kinderen een echt spel!

Hoe werkt de limo clown?

Deze limonade fontein kunnen kinderen eenvoudig zelf bedienen. Met een druk op de knop komt er lekkere limonade uit de neus van de clown. Binnenin zit een jerrycan die je zelf kunt vullen met je favoriete drinken. Door op de knop te drukken wordt de limonade omhoog gepompt en kun je je glas vullen.

Limonade voor de lekkere trek

Kinderen moeten tijdens het spelen natuurlijk voldoende drinken. Dat kunnen ze dankzij de limonade clown zelf pakken. Maar wat als je ze wilt verwennen met iets voor de lekkere trek? Met een suikerspinmachine of een popcornmachine kun je niet alleen de kinderen op jouw evenement verwennen maar ook alle andere gasten die lekkere trek hebben gekregen van de heerlijke geuren.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

12

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

15 minuten

Lengte in cm

50

Breedte in cm

70

Hoogte in cm

115

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

250 watt

Afmeting transport L x B x H

70 x 50 x 90 cm

Transport Gewicht

16 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

1x Haspel 40 meter

Gebruikshandleiding

Download de handleiding