Popcorn machine T-2000

Popcorn machine T-2000

Excl. BTW al vanaf 75,00

Artikelnummer: LT-2010.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 52.50

Popcorn op locatie

Popcorn is het lekkerst als hij vers gebakken is en nog warm is. De zoete geur trekt al snel veel mensen die lekkere trek hebben gekregen van de geur. Bak heerlijk je eigen popcorn op jouw evenement met deze grote popcornmachine. Hij is uitgevoerd in een klassieke uitvoering dus je kunt zien hoe de mais in popcorn verandert en er een mooie laag goudgele popcorn in de opvangbak groeit.

Overal te plaatsen

Als er stroom ligt kan de popcornmachine worden aangesloten. De popcorn machine is gemakkelijk in de op maat gemaakte kast te vervoeren. Tijdens gebruik kan de machine zelfs op de kast geplaatst worden. Je kunt alle benodigdheden bij Withagen-attractieverhuur huren dus niet alleen kun je dan de lekkerste popcorn bakken, je kunt het ook uitdelen in leuke popcornzakjes. Makkelijker kan het niet!

Alles voor de lekkere trek

Niet alleen met een popcornmachine kun je gasten wat lekkers voorschotelen. Ook populair zijn poffertjes die je zelf kunt bakken op een poffertjeplaat of bak zelf frietjes in een grote friteuse. Neem gerust contact met ons op om te kijken hoe we de lekkere trek op jouw evenement het beste kunnen stillen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

2

Leeftijd tot

100

Aantal personen opbouw

1

Opbouw tijd

15 minuten

Lengte in cm

53

Breedte in cm

53

Hoogte in cm

78

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1000 watt

Afmeting transport L x B x H

65 x 65 x 100 cm

Transport Gewicht

Popcornmachine 30 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x haspel 40 meter