Hendi Barbecue maxi grillmaster

Hendi Barbecue maxi grillmaster

Excl. BTW al vanaf 45,00

Artikelnummer: LT-2011.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 35.00

Lekker weer? Geef een barbecue!

Er gaat niets boven een lekkere barbecue op een feestje. Met deze Hendi barbecue wordt u de grillmaster op het evenement. U bakt eenvoudig de lekkerste stukjes vlees. Zo kunnen uw gasten op uw feest ook genieten van een lekkere maaltijd en hoeft het feestje niet te stoppen rond etenstijd!

Barbecue op gas

Een barbecue op gas heeft veel voordelen. De barbecue is snel warm dus u kunt meteen beginnen met bakken. Bovendien zit u niet met een overschot aan kolen die u ergens moet weggooien. Doordat het vlees snel gaar wordt kan er ook voor een grotere groep mensen vlees worden klaar gemaakt. U kunt bij ons ook een gasfles huren als u deze zelf niet heeft.

Van barbecue tot buurtfeest

Als het lekker weer is is er niets leukers dan met vrienden of buurtgenoten te genieten van een lekkere barbecue. Maar voor kinderen is een barbecue maar kort leuk. Zij willen vooral lekker spelen. Maar door een springkussen te huren maakt u van een barbecue een feestje! Laat kinderen lekker spelen op het koeien springkussen of het western springkussen terwijl u met uw gasten geniet van een hapje en een drankje.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

70

Breedte in cm

56

Diameter in cm

66

Hoogte in cm

83

Vermogen in watt

Propaangas

Afmeting transport L x B x H

70 x 56 x 83 cm

Transport Gewicht

14 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding