Poffertjesplaat 50 dops

Poffertjesplaat 50 dops

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: LT-2008.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Lekker smullen

Wat is er nu lekkerder dan een portie poffertjes met poedersuiker? Poffertjes zijn een ideale snack voor op evenementen. Ze zijn snel te maken, niet al te duur en het allerbelangrijkste: ze smaken overheerlijk! Als u aan het bakken bent zullen mensen van veraf op de lekkere poffertjeslucht afkomen. Daarmee zijn poffertjes niet alleen een goede manier om de lekkere trek te stillen van uw gasten maar ook een heuse publiekstrekker.

Zelf bakken

U kunt natuurlijk een professionele poffertjeskraam op uw evenement neerzetten maar voor een klein tot middelgroot evenement is dit vaak een te grote aanslag op het budget. En dat terwijl u zelf ook eenvoudig ambachtelijke poffertjes kunt serveren met deze 50 dops poffertjesplaat. Als u de poffertjesplaat 50 dops huurt en zelf zorgt voor een lekker beslag zullen uw gasten snel smikkelen van de lekkerste zoetigheden. Bij onze poffertjesplaat zit ook gelijk een dispenser bij zodat u niet hoeft te knoeien bij het vullen van de dopjes op de plaat.

Voor iedereen wat wils

Voor wie van poffertjes houdt is een 50 of 70 dops poffertjesplaat natuurlijk ideaal. Maar ook voor andere lekkernijen kun je in ons assortiment een keuze maken. Draai je eigen suikerspinnen of bak je eigen popcorn. En als je veel mensen met lekkere trek verwacht kun je ze verwennen door een complete oliebollenkraam te plaatsen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

14

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

53

Breedte in cm

22

Hoogte in cm

19

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2200 watt

Afmeting transport L x B x H

53 x 22 x 19 cm

Transport Gewicht

22,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding