Parasol rond 5 meter

Parasol rond 5 meter

Excl. BTW al vanaf 65,00

Artikelnummer: PM-2016.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Laat de zon maar schijnen

Nederlanders klagen altijd over het weer. Dan weer regent het te hard, dan weer is het te koud. En als de zon een keer schijnt dan schijnt hij precies in onze ogen of verbranden we bij de eerste zonnestralen. Bescherm jezelf tegen de zon met deze parasol met een doorsnede van 5 meter en geniet zorgeloos van het mooie weer. (Of schuil onder de parasol als er toch een buitje valt.)

De parasol plaatsen

De parasol is ook door uzelf makkelijk op te zetten door het push-up vergrendelingssysteem. Een stevig aluminium frame zorgt ervoor dat de parasol tegen een stootje kan, zonder dat hij te zwaar wordt om hem op zijn plaats te zetten. De stalen kruisvoet is te verzwaren met grote tegels waardoor hij niet omvalt. Zo heeft u een stabiele bescherming tegen de zon en veel schaduw. En door het zwarte doek ziet het er nog mooi uit ook!

Lekker zitten in de schaduw

Dankzij de grote parasol heeft u veel schaduw. Maar om er echt van te genieten moet je er natuurlijk ook in kunnen zitten. Zet er bijvoorbeeld een terrastafel of bierbanken neer en geniet uit de zon van een lekker drankje.

Extra informatie

Diameter in cm

500

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend