Fotoplaat Sinterklaas

Fotoplaat Sinterklaas

Excl. BTW al vanaf 40,00

Artikelnummer: PM-2017.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Supersnel verkleden voor de foto

Een foto van jezelf als Sinterklaas of Zwarte Piet is natuurlijk een leuke herinnering. Zeker als Sinterklaas weer in het land is willen veel kinderen zich graag verkleden om zo nog meer in het kinderfeest betrokken te zijn. Met deze fotoplaat kan iedereen op de foto in Sinterklaas outfit of zwarte pieten kostuum zonder zich te verkleden! Steek je hoofd door het gat en het lijkt op de foto net of je andere kleding aanhebt!

De fotoplaat zelf afhalen

Als u in het bezig bent van een grote wagen waar het bord in kan worden vervoerd kunt u deze ahhalen in Bergen op Zoom. De Fotoplaat kan niet worden dubbelgevouwen. Hij staat daardoor heel snel op. Zet de plaat neer voor bijvoorbeeld een podium zodat hij overeind kan blijven staan en iedereen gemakkelijk bij de gaten voor het gezicht kan komen.

Liever als echte Sint of Piet?

U kunt natuurlijk ook uzelf of uw kind echt verkleden met een pietenpak en pietenpruik en dan poseren in een echte fotolijst!

Extra informatie

Breedte in cm

123

Hoogte in cm

245

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend