Zwarte Pieten pruik Middas Donkerbruin

Zwarte Pieten pruik Middas Donkerbruin

Excl. BTW al vanaf 16,00

Artikelnummer: KK-2017.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Speel zelf voor zwarte Piet!

Altijd al eens zwarte Piet willen spelen? Dan weet je natuurlijk dat een pieten kapsel een must is! Dankzij deze Zwarte Pieten pruik zit je haar altijd goed! Ook als je door de schoorsteen glijdt of op de stoomboot in de wind moet staan! Wil je met een groep voor zwarte Piet spelen? Dan kan dit natuurlijk ook. Wij hebben een grote voorraad pruiken en kostuums. Contacteer ons voor een prijs op maat!

De Amsterdamse look

Sinds 2017 is de haardracht zoals deze op de Middas pruik te zien is de nieuwe look van zwarte piet. In Amsterdam waren de eerste Pieten met dit kapsel te zien maar als snel waren ook in andere steden zoals Rotterdam en Bergen op Zoom roetveeg Pieten, zwarte Pieten, acrobaat Pieten en vele andere Pieten te zien met een kapsel zoals de Middas zwarte Pieten pruik.

Alles voor de Sinterklaas

Organiseert u een intocht of een Sinterklaasfeest? Dan kunt u bij Withagen-attractieverhuur alles vinden om een geslaagde Sinterklaasviering te hebben. Van een opblaasbare Sint tot een Sinterklaas fotoplaat of complete Sinterklaasshow, Withagen-attractieverhuur helpt jou om een onvergetelijk Sinterklaasfeest te hebben!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

10

Leeftijd tot

99

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend