Zie ginds komt de Stoomboot…

De leukste Sinterklaas versiering

Als Sinterklaas weer in het land is gaan vele kinderharten sneller kloppen. De Sinterklaasviering is voor alle kinderen dan ook zeker iets om naar uit te kijken! De goedheiligman brengt immers voor veel kinderen lekker snoep en leuk speelgoed als ze braaf zijn. Maar het begint natuurlijk met de intocht van de Sint en alle Pieten die je extra speciaal maakt met de Sinterklaasversiering van Withagen-attractieverhuur.

Een geslaagde intocht per trein

Waar dat mogelijk is komt de Sint met zijn stoomboot de haven binnen. Maar voor een tocht door de stad is er een ander vervoermiddel nodig. Sinterklaas kan op zijn paard maar voor alle Pieten en pakjes is een treintje een erg leuk alternatief! Helemaal aangekleed in Sinterklaasthema is een treintje tijdens de intocht een prachtige toevoeging. Bovendien kan er veel in vervoerd worden zoals pepernoten om uit te delen of tekeningen van de kinderen langs de route.

Organiseer de leukste Sinterklaasviering

Een leuke dag organiseren voor de kinderen tijdens de Sinterklaasperiode? Laat ze dan hun pietendiploma halen! Met leuke spelletjes die bij het Sinterklaasthema passen zullen de kinderen zich zeker vermaken. Denk hierbij aan het zakken vangen een Klauter hindernisbaan om te oefenen hoe je op daken kunt klimmen en de Base jump om te wennen aan grote hoogtes!

Decoratie en entertainment

Uiteraard draait het bij een geslaagde Sinterklaasviering niet alleen om de attracties maar ook om de aankleding. Daarom hebben wij ook de leuktste Sinterklaasversiering zoals ballondecoratie, een grote opblaasbare Sint en Sinterklaasacts met doldwaze Pieten die voor het nodige entertainment kunnen zorgen op uw evenement.