Zwarte Pieten Step

Zwarte Pieten Step

Excl. BTW al vanaf 95,00

Artikelnummer: ZK-2008.05S Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Mega step voor 4 personen

Op deze mega step kun je met 4 personen tegelijk steppen. De grote wielen maken het mogelijk om soepel over het wegdek te rijden. De voorste persoon moet sturen en iedereen moet samenwerken om gelijktijdig af te zetten en de step voort te bewegen. Dit maakt de mega step een leuk vervoersmiddel zowel voor de gebruiker als voor de toeschouwers.

Steppen tijdens de Sinterklaasintocht

Wie kunnen er beter acrobatische toeren uithalen en het publiek vermaken dan de Pieten van Sinterklaas? Daarom zijn deze mega steps te huur als zwarte pieten steps. Erg leuk om tijdens een intocht of lampionnentocht de Pieten mee te laten rijden op een zwarte pieten step. Natuurlijk is het helemaal leuk als je meerdere zwarte pieten steps laat rijden en de pieten elkaar kunnen inhalen en rondjes om elkaar kunnen steppen.

Alles voor een geslaagd Sinterklaasfeest

Bij withagen-attractievehruur kun je alles huren voor het Sinterklaas thema. Van opblaasbare Sinterklaas tot sinterklaastrein, wij verhuren alles om de Sinterklaas onvergetelijk te maken. Dus ben je op zoek naar een leuke attractie voor je Sinterklaasfeest, een origineel spel voor je evenement of ballondecoratie in Sinterklaas thema kijk dan op onze website of neem contact met ons op.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

12

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

360

Breedte in cm

80

Hoogte in cm

125

Afmeting transport L x B x H

210 x 120 x 125 cm

Transport Gewicht

90 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding