Base Jump

Base Jump

Excl. BTW al vanaf 395,00

Artikelnummer: SK-2011.01 Categorieën: , , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Waag de sprong van onze Base Jump!

Waag nu een sprong in het diepe met het Base Jump springkussen van Withagen-attractieverhuur! Maak een vrije val van wel 3 meter naar beneden, en val zacht op het veilige valkussen. Voor wie deze sprong net iets te hoog is, kan aan de achterzijde via de glijbaan weer veilig naar beneden glijden zonder te springen.

Is een sprong van het Base Jump springkussen veilig?

De Base Jump is een gegarandeerd spektakel en een grote publiekstrekker op elk evenement. Het Base Jump springkussen lijkt misschien gevaarlijk maar is dit beslist niet. Deze is zoals alle andere attracties goedgekeurd volgens de NVWA normen zoals wettelijk verplicht is. Het kussen waar je op valt is ook lekker dik, waardoor je gegarandeerd zacht valt en de grond niet zal raken.

Withagen heeft de grootste en leukste springkussens!

Naast het Base Jump springkussen biedt Withagen-attractieverhuur een ruim assortiment van leuke (thema) springkussens. Houd je van grote springkussens en stormbanen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben het meest uitgebreide assortiment van heel Bergen op Zoom en omstreken. Kent u bijvoorbeeld onze Spidertoren al? Of de Schansglijden double airborne slide ? Deze blikvangers zie je al van veraf staan! Uiteraard bieden wij ook genoeg attracties voor de minder grote durfal. Door verschillende attracties te combineren kan je dus een leuk en gevarieerd programma met voor ieder wat wils neerzetten!

 

Extra informatie

Leeftijd vanaf

7

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1400

Breedte in cm

500

Hoogte in cm

800

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

2 x 2000 watt

Afmeting transport L x B x H

valkussen 120 x 80 x 80 cm helling 120 x 100 x 100 cm

Transport Gewicht

helling 365 kg valkussen 116 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 x haspel 40 meter

2 x Blower 2000 watt

12x Pion

16x haring met hamer

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding