Klauter hindernisbaan

Klauter hindernisbaan

Excl. BTW al vanaf 265,00

Artikelnummer: SK-2010.09 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Een hindernisbaan huren is fun!

Organiseer je een teambuilding-event, sportdag of ander groot evenement? Dan is het zeker leuk om een hindernisbaan te huren! Hiermee vermaak je niet alleen de kinderen, maar je entertaint ook gelijk de volwassenen. Want hoe jong of oud je ook bent; deze hindernisbaan blijft altijd leuk en uitdagend!

Niet voor watjes!

Militairen trainen ook op een hindernisbaan, maar dan in het veld. Dit is niet alleen bedoeld om de fitheid te testen, maar ook om de teambuilding te boosten. Help elkaar over de diverse obstakels om zo allebei aan de andere kant te komen! Deze klauterhindernisbaan beschikt over 2 netten waar onderdoor getijgerd dient te worden. Daarnaast zijn er 2 kruiptunnels en een helling. Dan is er ook nog een muur waar je door heen moet. Wie dit in de snelste tijd doet is de winnaar. Uiteraard zitten er geen specifieke spelregels bij wanneer je deze hindernisbaan gaat huren, dus je kunt altijd een eigen competitie bedenken!

Hindernisbanen in elk thema

Withagen-attractieverhuur heeft een enorm assortiment en we zijn er zeker van dat we ook voor jouw evenement de leukste speeltoestellen hebben. Zo hebben we hindernisbanen in allerlei thema’s van een vrachtwagen springkussen voor een logistiek thema tot een middeleeuws thema met de hangbrug hindernisbaan.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

7

Leeftijd tot

75

Lengte in cm

1700

Breedte in cm

380

Hoogte in cm

475

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1 x 2000 watt

Afmeting transport L x B x H

130 x 100 x100 cm

Transport Gewicht

300 kg

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

1 x blower 2000 watt

12x Pion

16x haring met hamer

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding