Spidertoren

Spidertoren

Excl. BTW al vanaf 400,00

Artikelnummer: SK-2021.01 Categorieën: , ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Prijs voor Koningsdag op aanvraag.

Lekker klimmen.

Deze glijbaan is niet zomaar een glijbaan, want er is geen normale trap naar boven. Het zijn namelijk etages van elastieken die u moet doorstaan om boven te komen. Dat is dan ook echt alleen weggelegd voor echte bikkels om boven te komen. Als u dan na al dat klimmen eindelijk boven komt is het nog leuker, want dan kunt u lekker naar beneden glijden. Dat maakt deze glijbaan zo bijzonder en tegelijk ook super gaaf.

Mega

Mega, dat kunnen we wel zeggen van deze Spidertoren. Hj is maar liefst bijna 10 meter hoog. WOW! Dat is niet het enige, want we kunnen deze Spidertoren koppelen aan andere spelkussens. Zo bieden wij diverse mogelijkheden om spelkussens aan elkaar te koppelen. Een leuk spelkussen wat er leuk bij zou kunnen zijn is de Base Jump. Deze twee samen zijn dan ook echt super tof, maar er zijn diverse andere mogelijkheden neem gerust een kijkje.

 Bedrijfsfeest

Eventjes lekker met uw collega’s kletsen, maar de kinderen zijn mee. Om even heerlijk te genieten van het moment om even lekker te kletsen, dan is deze Spidertoren een uitkomst. Als deze unieke glijbaan er staat, vinden kinderen het super leuk en zijn er toch wel even zoet mee. Bij een feestje hoort natuurlijk ook wat lekkers. Huur daarom een suikerspin machine er bij om te genieten van een verrukkelijke suikerspin.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

75

Aantal gebruikers tegelijk

2

Opbouw tijd

1 uur

Lengte in cm

1520

Breedte in cm

380

Hoogte in cm

1000

Spanning in volt

230 V

Vermogen in watt

2 x 1500 watt

Afmeting transport L x B x H

1,7m x 1,6m x 1,4m

Vervoer Crafter
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 x blower 1500 watt

2 x Haspel 40 meter

12x Pion

16x haring met hamer

8 X verankeringsspanbanden

Download de handleiding