Je eigen WipeOut baan huren

Wil je graag de leuke WipeOut baan huren? Bij Withagen attractieverhuur hebben we wat jij zoekt! Bij ons huur je verschillende onderdelen van de WipeOut baan. Ontwerp zo je eigen unieke  baan!

Klaar voor een echte uitdaging? Bestorm de Wipe-out baan!

Voel jij jezelf een echte Ninja Warrior? Vind je gewone springkussens maar saai? Denk je dat jij de ideale Wipe-out kandidaat zou zijn? Dan is het tijd om je vaardigheden te testen op een echte WipeOut hindernisbaan! Je kunt de hindernisbaan zo moeilijk en uitdagend maken als je zelf wilt door zelf de obstakels te kiezen. Weet jij de overkant te bereiken?

Welke obstakels kan ik toevoegen aan mijn WipeOut parkoers?

Je eigen WipeOut huren? Op de site zijn veel speeltoestellen en obstakels te vinden om je eigen Wipe-Out stormbaan samen te stellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om je door het team van Withagen-Attractieverhuur te laten adviseren om een parkoers samen te stellen dat perfect past bij de doelgroep. Ook voor een buurtfeest of vrijgezellenfeest is al een leuke Wipe-out baan samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld de Wipe out Tippy Table met de Hindernisbaan wipeout mega balls en je hebt al een uitdagende combinatie op je evenement.

Zijn de Wipeout attracties voor iedereen geschikt?

De WipeOut attracties zijn geschikt voor jong en oud. Als je een WipeOut hindernisbaan huurt bij Withagen-attractieverhuur kun je deze laten verzorgen door ons maar je kunt hem ook zelf ophalen in Bergen op Zoom. Indien u ervoor kiest om de stormbaan met de WipeOut obstakels zelf op te zetten ben je ook zelf verantwoordelijk voor de gebruikers die de baan betreden. Afhankelijk van hoe je het parkoers samenstelt zal het voor bepaalde gebruikers (zoals mensen met evenwichtsstoornissen of zwangere vrouwen) te gevaarlijk zijn om van de attractie gebruik te maken.