Elektra

Elektra is onmisbaar bij iedere gelegenheid.

Wat tegenwoordig bijna altijd nodig is is een goede stroomvoorziening. Dit geldt niet alleen in het dagelijks leven maar ook bij het gebruiken van attracties is steeds vaker stroom nodi g. Denk aan de blowers van de springkussens, de feestverlichting, het geluid en zelfs de meeste apparatuur voor het bereiden van eten en drinken vereist stroom. Een goede stroomverdeling is dus van g root belang.

Waar haal ik stroom vandaan?

Een stopcontact zit vaak net te ver weg. Om dan toch te zorgen voor een goede stroomvoorziening om de plaats waar de stroom nodig is kunt u een Verlengkabel of Haspel huren. Zo kun je tot 40 meter ver jouw stroompunt verleggen. Een andere manier om te zorgen voor de juiste elektra is door gebruik te maken van een generator of aggregaat. Een Aggregaat kun je met brandstof vullen en met een volle tank ben je urenlang van stroom voorzien. En je kunt er meerdere apparaten op aansluiten. Zo kan de verlichting van de prikkabel tegelijk met de muziek aan staan. Laat het feest beginnen!

Benodigde elektra standaard bij Withagen.

Wanneer u bij withagen een attractie of spel huurt waar elektriciteit voor no dig is dan zitten hier standaard de benodigde kabels bij. U hoeft voor een springkussen dus niet afzonderli jk elektra te huren. Op alle kabels staat duidelijk de naam withagen-attractieverhuur dus u hoeft niet bang te zijn dat u uw kabels op een groot evenement niet terug kunt vinden tussen de overige el ektra.