Stroom Aggregaat

Stroom Aggregaat

Excl. BTW al vanaf 45,00

Artikelnummer: EL-2012.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 1.65
Meer weten over dit product?

Overal stroom dankzij een aggregaat!

Op evenementen wil je natuurlijk de mooiste springkusses en de leukste attracties. Maar de vraag is natuurlijk, waar haal je de stroom vandaan? Zeker voor evenementen in de buitenlucht kan een stopcontact soms ver weg zijn. De oplossing is dan een aggregaat huren. Met dit krachtige aggregaat kun je urenlang stroom hebben op plaatsen waar geen stopcontact voor handen is. Zo kunnen attracties en springkussens toch worden geplaatst!

Eenvoudig te gebruiken aggregaat

Dit aggregaat is makkelijk in gebruik en vervoer. Dankzij de wielen en uitschuifbare draagstangen is dit aggregaat eenvoudig te plaatsen op een plaats naar keuze. Met zijn tank van 15L kan het aggregaat ongeveer 10 uur op half vermogen draaien. De automatische voltage regelaar (AVR) voorkomt piekspanningen en het aggregaat is bovendien ook voorzien van een thermische beveiliging.

Withagen-attractieverhuur laat het werken!

Wanneer je huurt bij Withagen-attractieverhuur kun je altijd kiezen voor verzorgd, bezorgen of afhalen. Uiteraard hoef je bij verzorgde attracties alleen maar aan te geven wat je wilt huren en waar het moet staan en dan zorgen wij voor de rest. Maar ook wanneer je zelf iets komt halen zorgen wij dat er voldoende elektra wordt meegeleverd om de artikelen aan te sluiten op een stopcontact. Je kunt uiteraard bij ons altijd een haspel of verlengkabel huren maar wanneer je een attractie, springkussen of stormbaan huurt worden deze standaard meegeleverd.

Extra informatie

Lengte in cm

63

Breedte in cm

51

Hoogte in cm

53

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

max / continue 4200/3700 Watt

Afmeting transport L x B x H

63 x 51 x 53 cm

Transport Gewicht

74 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding