Powerbank 12 Volt

Powerbank 12 Volt

Excl. BTW al vanaf 15,00

Artikelnummer: EL-2019.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

Wat is een powerbank?

Een powerbank is een externe batterij die jouw apparaten van stroom kan voorzien waar je ook bent. De powerbank 12 volt is eenvoudig mee te nemen waardoor je je telefoon, tablet, laptop of smartwatch net van dat beetje extra stroom voorziet om de dag door te komen. Sluit via een usb kabel je bijvoorbeeld je telefoon aan op deze oplaadbare accu, waardoor deze zichzelf oplaadt. Als je de hele dag onderweg bent heb je vaak geen mogelijkheid om je telefoon of tablet tussentijds op te laden. Met de 12 volt powerbank los je dit probleem en kun je jouw telefoon, tablet of zelfs laptop dus veel langer gebruiken, zelfs als je niet in de buurt bent van een stopcontact. Dit is ideaal om je college, werkdag of vakantie door te komen zonder dat je onbereikbaar bent.

Hoe werkt de powerbank?

Op de powerbank vind je 3 usb poorten terug en 2 aanstekerplugs. De 12 volt powerbank heeft een capaciteit die meer dan genoeg is. De 12V powerbank levert maar liefst 80Ah (20h). Hiermee kun je een telefoon makkelijk meerdere keren opladen. Uiteraard krijg je de powerbank volledig opgeladen mee als je de powerbank 12V huurt en komt afhalen bij Withagen-attractieverhuur in Bergen op Zoom. Zelf de powerbank opnieuw opladen is dus niet nodig. Wil je de powerbank meerdere dagen intensief gebruiken, informeer dan bij Withagen-attractieverhuur hoe de powerbank opgeladen moet worden. 

Nog meer stroom

Voor wie op zoek is naar een krachtbron om zwaardere apparatuur op aan te sluiten is een powerbank 12 volt niet genoeg. Als je bijvoorbeeld de blower van een springkussen of reclameboog of finishboog van stroom wilt voorzien heb je een krachtigere stroombron nodig. Bij Withagen-attractieverhuur kun je gelukkig ook terecht voor een stroom aggregaat. Hiermee kun je zelfs een blower 10 uur van stroom voorzien. En een aggregaat hoef je niet op te laden, deze kun je gewoonweg bijvullen. Een aggregaat is alleen niet zo mobiel als de 12 volt powerbank.

Extra informatie

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend