Start en finish welkomstboog Withagen-attractieverhuur

Start en finish welkomstboog Withagen-attractieverhuur

Excl. BTW al vanaf 125,00

Artikelnummer: RE-2011.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
Meer weten over dit product?

Een start en finish boog huren?

Deze enorme opblaasbare start en finish of welkomstboog genoemd is heel goed over de weg te plaatsen. Zo kun je voor een loopevenement of wielerwedstrijd een duidelijke start en finish maken. De hoogte van de start en finish voldoet aan de wettelijke eisen zodat ten alle tijde hulpdiensten en vrachtwagens er onder door kunnen. Deze groene boog is een echte blikvanger die bezoekers en deelnemers van veraf al kunnen zien.

Speciaal voor jouw evenement

Op de poten van de start en finishboog is het mogelijk om reclame of aankondigingen te plaatsen. Zo kun je jouw eigen evenement extra promoten of de naam van sponsors prominent in beeld zetten. Wij kunnen dat in full-color doek met een afmeting van 100 bij 100 cm laten bedrukken. Prijs op aanvraag.

Nog beter opvallen?

Deze boog aan het begin van jouw evenement is natuurlijk een geweldige manier om bezoekers te trekken. Maar bij Withagen-attractieverhuur kun je nog veel meer blikvangers huren. Zo kun je bijvoorbeeld extra opvallen door het plaatsen van een skytube. En wil je iets uitdelen aan je deelnemers of bezoekers zoals drinken na de finish of een medaille dan is het wellicht handig om een marktkraam te plaatsen. Zo leg je makkelijk alles klaar om uit te delen.

Extra informatie

Lengte in cm

160

Breedte in cm

1030

Hoogte in cm

580

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 watt

Afmeting transport L x B x H

120 x 70 x 70 cm

Transport Gewicht

72 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 xHaspel 40 meter

1 x Blower1500 watt