Rabobank boog Zuidwest-Brabant

Rabobank boog Zuidwest-Brabant

Prijs op aanvraag

Artikelnummer: RE-2014.01 Categorieën: ,

Reclame op uw evenement?

Een evenement is vaak afhankelijk van sponsoren. En in ruil voor de steun die een sponsor geeft wil deze graag wat reclame kunnen maken. In plaats van bezoekers lastig te vallen met flyers of posters kun je ook kiezen voor een grote reclameboog bij de entree. Zo heb je enerzijds een mooie duidelijke entree en anderzijds een goede manier om je sponsor kenbaar te maken aan je bezoekers. De zijpilaren zijn voorzien van klittenband zodat hier eventueel wisselende teksten op geplaatst kunnen worden.

Veiligheid voorop

De reclamebogen van Withagen-attractieverhuur belemmeren de toegang tot een terrein niet, ook niet voor grote wagens. Deze Boog heeft een doorrijhoogte van 4,4 meter en een doorrijbreedte van 8 meter. De koker heeft een diameter van 1,60 meter. Hulpdiensten kunnen dus gewoon onder de boog doorrijden bij een noodgeval.

Rabobank, een bijzondere partner

Rabobank is een naam die aan veel projecten in de regio verbonden is. Zeker bij wielerwedstrijden kom je de naam vaak tegen. Bij ons is alles mogelijk!! Heb je een idee of een ontwerp? Wij kunnen het speciaal op maat maken. Zo hebben wij deze boog die o.a. als finishboog gebruikt kan worden speciaal ontworpen voor de Rabobank “Zuidwest-Brabant” in Bergen op Zoom. Wij kunnen jou alle verdere zorg uit handen nemen. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Deze boog is niet bij ons te huur; deze is namelijk eigendom van Rabobank ” Zuidwest-Brabant”.

Extra informatie

Lengte in cm

1120

Breedte in cm

160

Hoogte in cm

600

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

1500 wat

Afmeting transport L x B x H

120 x 70 x 70 cm

levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

2 xHaspel 40 meter

1 x Blower1500 watt

FietsvlaggetjesRabobank springspeelkussen