Start- en Finishbogen

Waar plaats je Start en Finishbogen

Bij elke loop of wielerwedstrijd zie je ze staan. Start- en Finishbogen. Niet alleen om voor het publiek aan te geven waar de wedstrijd begint en waar deze eindigt maar ook om de sponsors van het evenement onder de aandacht te brengen bij het toegestroomde publiek.

Hoe veilig zijn Start en Finishbogen?

Zo lang je de juiste veiligheidsmaatregelen treft zijn de start- en finish bogen volledig veilig. Let wel op harde wind en haal de boog tijdig neer als het weer verslechterd. Ook moet je zorgen dat er altijd lucht via de blower in de boog wordt geblazen en dat de boog hard blijft. De meeste evenementen bouwen een extra veiligheidsmarge in en zetten de reclamebogen liefst wat verder weg van de finish, of naast het wedstrijdparcours. Natuurlijk kun je ook 2 blowers op 2 verschillende stroomgroepen op een Start- en Finishboog zetten om een extra zekerheid in te bouwen.

Start- en Finishbogen op maat.

Het is bij Withagen-attractieverhuur ook mogelijk om een reclameboog of start- en finishboog aan te passen aan jouw ontwerp. Dit kan door er reclamebanners met klittenband op te plakken of door een start- en finishboog op maat door ons te laten maken. De klant is koning bij Withagen!