Marktkramen & Kersthuisjes 

Eenvoudig op te zetten marktkramen

Wij hebben diverse typen marktkramen maar allemaal zijn ze eenvoudig op te zetten. Alle marktkramen worden geleverd met een duidelijke handleiding met foto’s. Je kunt jouw goederen dus snel uitstallen in de kraam. Het stalen frame zorgt voor voldoende stevigheid en alle onderdelen zijn eenvoudig in elkaar te haken.

Marktkramen of Kersthuisjes huren?

De rood wit gestreepte daken van de Marktkraam (3 Meter) zijn waterdicht en houden jouw goederen droog bij regen. De kleinere variant is dan weer beter geschikt voor gebruik binnenshuis. Het doek van deze Luxe Mini Marktkraam is namelijk van stof en niet waterdicht. Naast deze traditionele marktkramen hebben wij ook een uniek eigen ontworpen variant: de kersthuisjes of houten marktkramen. Deze kramen zijn prachtige houten huisjes met raampjes aan de zijkant wanneer ze in elkaar geklikt zijn. Met onze marktkramen kun je de show stelen op elke weekmarkt, braderie of kerstmarkt. de Kersthuisjes zijn ook goed te gebruiken om een buffet op te serveren.

Groot aanbod marktkramen bij Withagen-attractieverhuur

Niet alleen heeft Withagen een uniek assortiment met eigen ontwerpen en kenmerkende rood-witte dakjes, we hebben ook een groot aanbod aan kramen. Dus of je nu alleen voor jezelf een kraam wilt hebben, of de organisator bent van een grote braderie, bij ons ben je aan het juiste adres voor marktkramen en markthuisjes. Daarnaast kunnen wij ook zorgen dat de marktkraam geheel in jouw eigen huisstijl wordt bedrukt. Voor meer info neem contact met ons op