Marktkraamverlichting prikkabel

Marktkraamverlichting prikkabel

Excl. BTW al vanaf 11,00

Artikelnummer: MK-2015.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Speciale verlichting voor je marktkraam

Wanneer je iets wilt verkopen of promoten met behulp van een marktkraam dan wil je natuurlijk opvallen. Zeker in donkere dagen of in de late uren kan er wel eens een gebrek aan licht zijn om jouw marktwaren goed te laten zien. Dan is het verstandig om marktkraamverlichting aan te brengen. Je geeft niet alleen meer sfeer aan je marktkraam met deze sfeer verlichting maar ook is het, zeker bij avondmarkten heel erg praktisch.

Hoe bevestig je de marktkraamverlichting?

De marktkraamverlichting prikkabel is een lang snoer waar op vaste afstand van elkaar lampen aan zijn bevestigd. Deze prikkabel wikkel je eenvoudig rond het frame van de marktkraam. De stekker kan in een normaal stopcontact worden gestoken. Zodra er stroom is heb je dan ook licht! Je zult opvallen bij het publiek en belangrijker, mensen kunnen goed zien wat er in je marktkraam te vinden is!

Marktkraam of markthuisje?

Wie op zoek is naar een manier om op een braderie spulletjes te verkopen, op een open dag iets te promoten of tijdens een kerstmarkt op te vallen kan bij Withagen-attractieverhuur altijd de ideale marktkraam huren. Het rood witte dak valt al op van verre maar wie echt sfeervol een mobiel winkeltje wil hebben kan beter een houten markthuisje huren. Zo heb je een chique uitstraling, sta je uit de wind, en gecombineerd met de marktkraamverlichting heb jij de mooiste kraam van allemaal!

Extra informatie

Spanning in volt

220V

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend