Stroboscoop

Stroboscoop

Excl. BTW al vanaf 30,00

Artikelnummer: GE-2008.05 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Stroboscoop op jouw feest?

Een stroboscoop is een heel bijzondere lamp. De stroboscoop zendt een snel knipperend licht uit waardoor bewegingen schokkerig lijken te verlopen. Bezoekers die op uw feest dansen zien eruit alsof ze in slow motion dansen. Iedereen die wel eens in een discotheek of op een schoolfeest is geweest kent dit effect. Een stroboscoop is eigenlijk onmisbaar voor wie een geslaagd feest wil neerzetten.

Belangrijke weetjes over de stroboscoop

Dit is een zeer breed inzetbare stroboscoop die volledig via DMX aan te sturen is. Hij is zelfs als blinder te gebruiken omdat de stroboscoop met zo’n snelle frequentie kan knipperen dat het voor het menselijk oog als full on wordt geregistreerd. De lamp die in de stroboscoop zit levert maar liefst 3000 Watt vermogen en heeft een hoge kleurtemperatuur van maar liefst 5600K en dit is op de mired tabel het meest heldere licht wat er kan bestaan. De buitenzijde van de stroboscoop bestaat volledig uit metaal en dankzij de ingebouwde ventilator heeft de stroboscoop altijd de best werkende arbeidstemperatuur. Daarbij zult u ook zien dat er wat ingebouwde effecten in zitten die het mogelijk maken om zonder al te veel moeite toch een show neer te zetten. Door de mogelijkheid tot het aansturen met DMX kunt u zeer precies de lichtsterkte en flitssnelheid regelen. Een top stroboscoop die vele lichtshows naar een hoger niveau kan tillen.

Voor extra effecten op uw feest

Bij Withagen-attractieverhuur kun je naast springkussens en attracties ook alles huren voor jouw feest. En wat is er nu leuker dan dansen op je favoriete muziek terwijl er allerlei effecten zorgen voor extra visueel spectakel? Zorg voor sneeuw met een sneeuwmachine of huur een bellenblaasmachine om je gasten te trakteren op een flinke dosis bubbels. Wedden dat er nog lang nagepraat zal worden over jouw feest?

Extra informatie

Lengte in cm

43

Breedte in cm

24

Hoogte in cm

24

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

3000 Watt

Afmeting transport L x B x H

43 x 24 x 24 cm

Transport Gewicht

7,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding