Geluid

Zorg voor je eigen geluid!

Muziek zorgt ervoor dat alles leuker wordt. Maar een DJ of band inhuren kos t veel geld en is in veel gevallen ook helemaal niet nodig. Je kunt ook zelf voor DJ spelen. De hele tijd de muziek draaien die jij wilt! De kans om je talenten te laten horen aan de mensen op je evenement. Kies ervoor om een Geluidset te huren en je hebt je eigen DJ-set.

Liever zelf zingen met een karaokeset?

Karaoke is een activiteit die altijd weer zorgt voor een gezellige sfeer en mensen meesleept in de feestvreugde. Zet een Karaokeset neer en al snel zullen de eerste enthousiastelingen de microfo on grijpen en de aanwezigen trakteren op hun gezang. Een Rookmachine of Spiegelbol geven nog wat extra sfeer en weldra heb je je eigen soundmixshow!

Advies nodig? Withagen is altijd bereikbaar.

Twijfel je of je voldoende boxen hebt hangen, de juiste verlichting hebt en of het geluid wel voor iedereen hoorbaar is? Neem dan gerust contact met ons op. Withagen-attractieverhuur kan jou adviseren over de gehuurde producten of een suggestie doen voor een alternatief indien je ergens over twijfelt. Ook voor het huren van geluid ga je naar Withagen!