Spiegelbol 40 cm + motor & lamp

Spiegelbol 40 cm + motor & lamp

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: GE-2011.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Een spiegelbol huren?

Een spiegelbol huren bij Withagen-attractieverhuur betekent eigenlijk dat je een complete set huurt. De spiegelbol wordt namelijk verhuurd met een motor zodat de spiegelbol kan draaien en een lamp. De lamp schijnt op de spiegelbol en doordat deze draait krijg je overal vrolijk bewegende lichtpuntjes. De set is eenvoudig te monteren dus je kunt dit ook zelf doen en zo de opstelling maken die perfect is voor jouw feest.

Discofeest? Spiegelbol!

Een disco kan niet zonder een spiegelbolset. Dit geldt eigenlijk voor ieder feest, maar de spiegelbol kennen we vooral van het disco tijdperk. Op een discofeest is de spiegelbol onmisbaar maar ook tijdens een romantisch nummer voegt een spiegelbol iets magisch toe. Dans met je geliefde tussen de lichtpuntjes en waan je even tussen de fonkelende sterren. Maak dus nu jouw eigen disco met de spiegel-bol!

Licht en geluid huren

Wat is er makkelijker dan alles wat je nodig hebt voor jouw evenement te huren op 1 adres? Bij Withagen-attractieverhuur kan dit. Huur de leukste attracties voor vermaak, kies voor leuke decoratie met de perefecte ballondecoratie en zelfs voor licht en geluid kun je bij ons terecht. Huur bijvoorbeeld een geluidsset om je favoriete muziek te draaien en maak het af met een stroboscoop. Van verjaardagsfeest tot open dag, wij staan altijd voor je klaar.

Extra informatie

Diameter in cm

40

Spanning in volt

1 x batterij

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding