Spiegelbol 50 cm + motor & lamp

Spiegelbol 50 cm + motor & lamp

Excl. BTW al vanaf 45,00

Artikelnummer: GE-2011.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Huur een schitterende spiegelbol!

Wat is er zo speciaal aan een spiegelbol? Het antwoord is vrij duidelijk. De verlichte spiegels draaien door de kamer als kleine gekleurde punten – dat is het prachtige klassieke effect wat elke feest leuker maakt. Bovendien draait de bal omdat hij hangt aan een motor. Zo verplaatsen de lichtpuntjes zich voortdurend en krijg je een fonkelend effect door de hele ruimte.

Een complete set met deze spiegelbol

Om optimaal effect te hebben van een spiegelbol moet je er natuurlijk licht op schijnen. Als je bij Withagen-attractieverhuur een spiegelbol huurt is dit een complete set waarbij de lamp en motor ook worden meegeleverd. Je kunt dus met de spiegelbol 50 cm onmiddelijk genieten van het lichteffect op jouw feest. Laat het disco feest maar losbreken!

Licht en geluid huren

Organiseer je een evenement of feest? Met het juiste licht en geluid zorg je dat jouw activiteit de juiste sfeer krijgt. Kies bijvoorbeeld voor een rookmachine of een revoled en voeg extra feesteffecten toe. Gegarandeerd een succes!

Extra informatie

Diameter in cm

50

Spanning in volt

1 x batterij

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend