Spiegelbol 100 cm + motor & lamp

Spiegelbol 100 cm + motor & lamp

Excl. BTW al vanaf 115,00

Artikelnummer: GE-2011.03 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Disco fever!

Gaat het bij jou ook al kriebelen bij het zien van deze discobol? Sta jij graag op de dansvloer om jouw dansmoves te laten zien? Of ga je gewoon lekker los op je favoriete muziek? Huur dan eens een spiegelbol voor een extra feestelijk effect. Een disco kan niet zonder een spiegelbolset. De spiegelbol weerkaatst het licht alle kanten op en overal verschijnen vrolijke lichtbolletjes.

Hang je eigen spiegelbol op

Als je deze enorme spiegelbol van maar liefst 1 meter doorsnede huurt krijge je niet alleen de spiegelbol van 100 cm doorsnede maar een complete set. De spiegelbol set bevat een spiegelbol van 100cm, een motor om de bol te laten draaien, een statief en een lamp. De set is eenvoudig te monteren. Richt de lamp dus snel op de spiegelbol en maak nu jouw eigen disco met de spiegelbol-set!

Waar hang je de spiegelbol?

Een spiegelbol komt het best tot zijn recht in een wat donkerdere ruimte. Zo zie je de weerkaatsing van het licht het best. De spiegelbol kan je overal plaatsen maar als je de dansvloer extra speciaal wil maken hang je hem bijvoorbeeld boven het podium. Uiteraard is een spiegelbol ook leuk om in een grote tent op te hangen. Zeker in de avonduren kun je met de spiegelbol voor een bijzondere sfeer zorgen.

Extra informatie

Diameter in cm

100

Spanning in volt

1 x batterij

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend