Mobiele omroep geluidset op accu

Mobiele omroep geluidset op accu

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: GE-2013.04 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Mobiele accu luidspreker huren

De Skytec ST-030 mobiele accu luidspreker is in te zetten voor diverse toepassingen. Doordat de geluidset voorzien is van een accu kunt u deze mobiele luidspreker overal gebruiken. De mobiele omroep geluidset is handig voor bij evenementen, voor in scholen of bij verenigingen. U kunt uw SD- of MP3 met muziek aansluiten. Met een gewicht van 3.5 kg is de mobiele accu luidspreker overal mee naar toe te nemen. De toepassingsmogelijkheden zijn onbeperkt!

Ook te gebruiken als omroepset

Om de omroepset te gebruiken voor presentaties of lezingen is de meegeleverde VHF handmicrofoon een onmisbaar onderdeel. Deze microfoon heeft een reikwijdte van circa 50 meter. Tevens is deze mobiele luidspreker voorzien van 3.5mm Aux-ingang, zodat u moeiteloos onder andere uw MP3-speler aan de geluidset kunt koppelen. Met een maximaal vermogen van 50W levert deze mobiele accu luidspreker een krachtig geluid, of u hem nu gebruikt om muziek af te spelen of als omroepinstallatie.

Reclame maken

Als u uw evenement of boodschap extra onder de aandacht wilt brengen wilt u dat veel mensen horen wat u te zeggen heeft. In plaats van een radio commercial kunt u de straat op gaan met de 12 volts omroepinstallatie op het dak van uw auto. Liever gewoon een muziekje afspelen? Dit kan door een geluidsset met cd-speler te huren.

Extra informatie

Lengte in cm

22

Breedte in cm

14

Hoogte in cm

31

Spanning in volt

230 volt

Vermogen in watt

accu 50Hz or 12Vdc

Transport Gewicht

3,5 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding