Toeter box

Toeter box

Excl. BTW al vanaf 35,00

Artikelnummer: GE-2019.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Laat je horen met deze toeter box!

De toeter box van Withagen-attractieverhuur is een bijzonder artikel dat je niet snel elders zult tegenkomen. Dankzij deze toeterbox kun je iedereen overstemmen en de aandacht van bezoekers opeisen. Je kunt de toeter ook gebruiken om een prijswinnaar te overvallen met het geweldige nieuws dat deze een winnaar is. Of laat de toeter afgaan als waarschuwing wanneer iemand bijvoorbeeld ergens loopt waar bezoekers niet mogen komen.

Hoe werkt de toeterbox?

De toeterbox is precies dat wat de naam zegt dat het is. Een grote luchthoorn op een houten box. Dit zorgt ervoor dat de box stevig staat en niet zomaar kan worden meegenomen door passerende bezoekers. Sluit de toeterbox aan op netstroom en je kunt uit deze kist een harde luide toon laten komen. Met behulp van de afstandbediening kun je de toeterbox laten afgaan zonder dat je zelf naast het luchtalarm hoeft te staan. Zo kun je onopvallend toezicht houden en wachten op het perfecte verassingsmoment.

Toeterbox gebruiken op een evenement

Wanneer je bezoekers op je evenement bijvoorbeeld uitnodigt om aan het rad van fortuin, ik hou van holland te draaien kun je de toeterbox laten afgaan als er 100 gedraaid wordt. Zo blijft het een bijzonder moment en worden deelnemers extra verrast. Uiteraard kun je de toeterbox ook gebruiken als eindsignaal tijdens een zeskamp. Omdat de toon laag is is hij verder te horen. Ideaal voor tijdens een sportdag op een groot veld!

Extra informatie

Lengte in cm

40

Breedte in cm

40

Hoogte in cm

50

Spanning in volt

230 volt

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding