Rad van Fortuin Ik hou van Holland

Rad van Fortuin Ik hou van Holland

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: SL-2017.02 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 0,75 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Net als op TV!

In het televisieprogramma Ik hou van Holland moeten de teamcaptains proberen zoveel mogelijk punten te scoren door aan het rad te draaien. Dit maakt het spel extra spannend omdat je nooit weet waar het rad stopt en de puntentelling dus heel onvoorspelbaar wordt. Met dit prachtige rad van fortuin kun je nu ook zelf een spannend spel maken. Er zijn 16 verschillende vakken op dit ik hou van Holland rad. Weet jij het rad precies op de 100 punten te laten stoppen?

Uniek rad van fortuin

Het rad van fortuin Ik hou van Holland is een bijzonder rad. De print in het midden van de draaischijf draait namelijk niet mee. Je kunt dus altijd de print zien en de tekst lezen. Ondanks dit unieke ontwerp kun je het rad van fortuin zelf eenvoudig opstellen. Bovendien is het rad te vervoeren per personenauto en kun je het rad dus zelf afhalen bij Withagen-attractieverhuur!

Een rad gebruiken voor een loterij

Een rad van fortuin wordt ook vaak gebruikt om bij een loterij de prijzen te verdelen. Als je dit wilt doen door het rad een willekeurig nummer te laten draaien kun je beter kiezen voor een ander rad uit ons assortiment. Op het rad van fortuin staan veel meer getallen en staan alle getallen door elkaar. Zo kun je uit veel verschillende lootjes 1 winnaar trekken.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

12

Breedte in cm

100

Diameter in cm

100

Hoogte in cm

203

Afmeting transport L x B x H

130 x 100 x 12,5 100 x 76 x 7,5

Transport Gewicht

27,2

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

BierpongEendjes vissen