Digitale Bingo Machine

Digitale Bingo Machine

Excl. BTW al vanaf 50,00

Artikelnummer: SL-2021.02 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 7.50

Digitale bingo

Met deze digitale bingo machine is er geen gedoe met balletjes, maar is het gewoon één scherm die de mensen achterin de zaal nog kunnen lezen. Super handig, want u hoeft niet met allerlei dingen te lopen. Bijna alles is digitaal! 

Bingo of Kien

Het mooie aan deze digitale bingo machine is dat het niet alleen bingo kan spelen, maar ook kien. We horen u al denken, hoe dan? Er is een keuze menu tussen bingo, met 75 getallen en met kien met 90 getallen. Hoe leuk is dat? Als u kien gaat spelen, dan zijn onze recyclebare bingo kaarten niet bruikbaar.

Aanvulling

Een bingo organiseren is altijd wel een dingetje toch? Wat hebben we allemaal nodig en waar gaan we dat vandaan halen? Wij bieden u diverse mogelijkheden, zoals tafels en stoelen, maar ook ballonnen voor de aanvulling van de feestlocatie. U kunt bij dit scorebord ook de bingo machine huren, deze samen creëren een top bingo avondje. Huur nu uw digitale bingo machine bij Withagen Attractieverhuur!

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

100

Lengte in cm

70

Breedte in cm

100

Hoogte in cm

175

Spanning in volt

230 volt

Afmeting transport L x B x H

70 x 100 x 175 cm

Vervoer Caddy
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1 x Verlengkabel 12½ meter

Download de handleiding