Rad van Fortuin

Rad van Fortuin

Excl. BTW al vanaf 25,00

Artikelnummer: SL-2012.05 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen
x 10.00

Draai en win!

Bij Withagen-attractieverhuur kan je het leukste rad van fortuin huren! Met dit leuke kansspel kan je de leukste prijzen op de leukste en eerlijkste manier uitdelen. Men kan zoveel lootjes kopen als ze willen voor dubbel zoveel kans! Stel jij je geluk op de proef?

Het rad van fortuin is een bekend verschijnsel. Op het rad staan alle getallen in willekeurige volgorde. Zo blijft het tot het laatste moment spannend wie het winnende lot in bezit heeft. Indien je zelf geen lootjes hebt, kan je deze er apart bij bestellen. Op het rad staan de getallen 1 t/m 100.

Waarom een rad van fortuin huren?

Het rad van fortuin huren is leuk voor op een braderie of bij speciale gelegenheden waar je mensen iets wilt laten winnen. Denk bijvoorbeeld aan een actie onder winkeliers waar mensen bij een bepaald besteed bedrag een lootje krijgen.

Ook voor verenigingen is het rad van fortuin huren een goede manier om wat extra geld op te halen. Vraag leden of ze kleine prijsjes ter beschikking willen stellen en verkoop lootjes. Wie vindt het nu niet leuk om iets te winnen?

Kan ik het rad zelf opzetten?

Je kan bij Withagen-attractieverhuur eenvoudig alles zelf regelen. Als je ervoor kiest om het rad zelf op te halen in Bergen op Zoom krijg je van ons een handleiding mee zodat je eenvoudig het rad zelf kunt opbouwen. Daarnaast kan je bij ons ook direct een marktkraam huren om de prijzen op uit te stallen! Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor een compleet evenement. Wanneer ga jij een rad van fortuin huren?

Extra informatie

Leeftijd vanaf

4

Leeftijd tot

100

Opbouw tijd

15 minuten

Lengte in cm

12

Breedte in cm

100

Diameter in cm

100

Hoogte in cm

203

Afmeting transport L x B x H

130 x 100 x 12,5 100 x 76 x 7,5

Transport Gewicht

27,2

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding