Twister

Twister

Excl. BTW al vanaf 10,00

Artikelnummer: SL-2007.14 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Twister. Hoe lenig ben jij?

Twister is een te gek spel waarbij je in de knoop kunt raken. Elke beurt wordt er bepaald welk lichaamsdeel je op welke kleur moet zetten. De spelers moeten zich vervolgens in de gekste houdingen wringen om deze opdrachten te volbrengen. En je komt niet alleen in de knoop met je eigen lijf. Je medespelers proberen op dezelfde gekleurde stippen te gaan staan. Dit maakt het twister spel extra leuk.

Speel twister waar je wilt!

Het twister spel wil je natuurlijk overal kunnen spelen. Op je feest, open dag, in de klas of tijdens een buurt barbeque. Twister is een origineel gezelschapsspel voor binnen en buiten, voor jong en oud en voor heel de familie. Of u nu op de mat staat of scheidsrechter bent; iedereen heeft plezier. Daarom is dit twister spel eenvoudig in te klappen en op te zetten waar je maar wilt.

Twister in grote variant

Naast dit leuke twister spel op houten speelveld vind je in ons assortiment ook een wel heel bijzondere variant. Het mega twister spel is nog veel groter en zal zeker een blikvanger zijn op menig evenement. Voor wie dit leuke spel of een van de vele andere leuke spellen wil huren is Withagen-attractieverhuur in Bergen op Zoom het adres waar je alles kunt vinden. Haal zelf de leukste spellen af of laat ze bezorgen op jouw evenement. Plezier gegarandeerd.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

60

Lengte in cm

117

Breedte in cm

114

Hoogte in cm

1

Afmeting transport L x B x H

117 x 58 x 3,5 cm

Transport Gewicht

6,75 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding