Mega twister

Mega twister

Excl. BTW al vanaf 55,00

Artikelnummer: SL-2007.13 Categorieën: ,

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Buig jezelf in de gekste bochten

Met dit megatwister spel kun je bewijzen dat jij de lenigste bent! De meeste mensen zullen het twister spel wel kennen als het gekke spel waarbij je in de knoop kunt raken. Maar dit twister xxl spel is misschien wel het leukste buitenspeelgoed. Twister is een origineel gezelschapsspel voor binnen en buiten, voor jong en oud en voor heel de familie. Omdat iedereen mee kan doen is dit een van de leukste spelletjes voor buiten.

Hoe speel je mega twister?

Of u nu op de mat staat of scheidsrechter bent; iedereen heeft plezier. Doe mee met de gekke worsteling om handen en voeten op de beste plaats te krijgen en probeer te blijven staan terwijl de tegenstanders omtuimelen. De scheidrechter geeft een draai aan het rad en bepaalt zo welke ledemaat op welke kleur moet worden gezet. Als dit niet lukt ben je af. Winnaar is hij of zij die het langste overeind kan blijven.

Spellen spelen op een zeskamp of feest

Op een buurtfeest, sportdag, verjaardag etc. is het spelen van een spel zoals mega twister enorm leuk om het evenement op gang te krijgen. Maar het wordt pas echt leuk als er meerdere attracties of spelletjes zijn. Wat ook een leuk spel in groot formaat is is vier op een rij. Maar ook een spel als stokkenvangen is makkelijk op te zetten en biedt plezier aan alle leeftijden. Kijk eens op onze site om inspiratie op te doen voor jouw eigen evenement.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

6

Leeftijd tot

60

Lengte in cm

500

Breedte in cm

500

Hoogte in cm

110

Afmeting transport L x B x H

speelveld 70 x 60 x 30 cm Rad 80 x 110 x 4 cm

Transport Gewicht

speelveld 18,5 kg Rad 4,2 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

Download de handleiding