Quizmaster Set

Quizmaster Set

Excl. BTW al vanaf 95,00

Artikelnummer: SL-2010.01 Categorie:

Kies uw levering

Alle prijzen zijn per stuk, per dag en excl. BTW en bezorg- of transportkosten à 1,00 per gereden kilometer.

Dagprijzen, maak een keuze uit een van de pakketten

Wissen

Wat is het leukste kennisspel?

Een quizavond zorgt altijd voor gezelligheid. Of het nu gaat om algemene kennis of dat je de kennis van een specifiek onderwerp test, bij iedereen zullen de hersenen gaan kraken om als eerste het goede antwoord te geven! De quizmaster set is heel geschikt voor verenigingen om hun leden te ondervragen over de geschiedenis van de club of de regels van de sport. Ook voor een vrijgezellenavond of bruiloft is de quizmasterset erg leuk. Hoe goed kent het bruidspaar elkaar?

3 Palen met licht en geluid

De quizmaster set bestaat uit 3 palen met een drukknop. Zodra een kandidaat aan de quiz drukt om het antwoord te geven geeft de paal een geluid en gaat zijn of haar lamp branden. Het leuke aan deze quizmaster set is dat de spelleider ook de boel kan saboteren door iemands quizpaal te laten branden en hem om het antwoord te vragen zonder dat deze zelf op de quizknop gedrukt heeft. Dit kan leiden tot heel grappige situaties.

Gezelschapsspellen voor feestjes

Bij Withagen-attractieverhuur huur je de leukste spellen. Voor een leuke groepsactiviteit ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van het letterspel “Jongens tegen de meiden”? Of kom in zomerse sferen met het limbo dansen. Al deze spellen kun je zowel laten bezorgen als zelf afhalen. Heel gemakkelijk en met duidelike instructies, dat is de kwaliteit van Withagen.

Extra informatie

Leeftijd vanaf

5

Leeftijd tot

100

Spanning in volt

230 volt

Afmeting transport L x B x H

(3 x) 120 x 35 x 35 cm

Transport Gewicht

70 kg

Vervoer Personen auto
levering

afhaal prijs per dag, Bezorgprijs per dag, bezorg prijs met opbouw, bezorging met opbouw, verzorgd 4 uur, extra draai uren, eerste uur verzorgd, ingrediënten, extra uren, afhaal week prijs, bezorg week prijs, waarborg hier wordt geen btw berekend

Meegeleverd

Gebruikshandleiding

1x Haspel 40 meter

Download de handleiding